Sari Rimmi: Kaksi päivää vaaleihin!

“Näissä vaaleissa ennakkoäänestys oli suosittua – se on hieno juttu! Iso osa suomalaisista on kuitenkin vielä kantansa ilmaisematta. Jos sinulla on lähipiirissäsi joku joka empii, tai aikoo jättää äänioikeutensa käyttämättä, rohkaise häntä äänestämään sunnuntaina. Lähde kaveriksi, tarjoudu viemään hänet äänestyspaikalle.

Empivien, väistyvien, hiljaisten pitää saada nyt äänensä kuuluviin, koska useimmiten juuri heillä on eniten sanottavaa. Heidän sanomansa pitää kuulla – ja sosialidemokraateilla on siihen tahto ja taito.

Me ajamme Suomeen oikeudenmukaisuuden ja luottamuksen yhteiskuntaa, jossa vihdoin aktiivisesti torjutaan sosiaalista eriarvoisuutta ja luodaan perusta valoisten näkymien Suomelle.

Näissä vaalipäivän odotuksen tunnelmissa toivon voivani herättää luottamusta myös heissä, jotka eivät ole ensinnä esillä. Maan hiljaisissa. Toivon voivani rohkaista empiviä ihmisiä uurnille.

Yhteiskunnallinen oikeudenmukaisuus ja pyrkimys inhimillisen hyvän viljelyyn on ollut eettinen ohjenuorani niin työ- kuin luottamustehtävissä – ennen vaaleja ja vaalien aikana. Niin on asian laita myös vaalien jälkeen, olipa tilanne mikä tahansa. Työ paremman Suomen puolesta jatkuu.

Kiitos kaikki äänestäjät, kannattajat ja ystävät, jotka olette tukemassa tätä

hanketta näinä historiallisina hetkinä, kun Suomea suunnataan parempaan huomiseen!”

Sari Rimmi, blogikirjoitus 12.4.2019

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s